Home

Érdekel a tudományos ismeretterjesztő filmek világa?

Professzionális filmkészítés a legmodernebb technikával

Akikkel együtt dolgozunk

Filmgyártás

A Filmdzsungel Stúdióban a filmkészítésben rejlő lehetőségeknek csak a képzelet szab határt. Minden projektünkben a legmodernebb technológiákat használjuk, hogy elkápráztassuk nézőinket. Látványos és informatív ismeretterjesztő filmeket és televíziós sorozatokat készítünk, amelyek mind a gyerekeknek, mind a felnőtteknek szólnak.

Médiatartalom értékesítés

Vágj bele a kreativitásba és fedezd fel a lehetőségeket a Filmdzsungel Stúdió több mint 500 ezer felvételt tartalmazó médikönyvátárával. Vásárolj minőségi média tartalmakat és adj egyedi hangot a projektednek a profi csapatunk segítségével.

Applikáció fejlesztés

Bárhol és bármikor élvezd az érdekes tudományos témákat. A legmodernebb technológiák segítségével fejlesztjük az alkalmazásainkat, amelyekben interaktív elemeket és látványos animációkat találsz, ezek segítenek a tudományos ismeretek jobb megértésében.

Biotech-5
Kik vagyunk mi

Egy tapasztalt és professzionális csapat, amely tudományos ismeretterjesztő filmeket és televíziós sorozatokat készít.

A legmodernebb technikákat használjuk, hogy látványos és informatív tartalmakat készítsünk, amelyek a természetet és a tudományt mutatják be. Az elkészült munkáinkat a legismertebb online platformokon, mint az Amazon, Vimeo, Youtube elérhetőek. Szintén vállalunk webkamerák segítségével történő természeti felvételek készítését és snittbank szolgáltatásokat oktatási vagy filmkészítési céllal.
What we do

Utilizing advanced technologies to redefine medicine

Egestas libero nec vestibulum consectetur. In consequat nisl vitae lacus semper rutrum. Phasellus et iaculis ligula. Nulla posuere tincidunt tortor non interdum. Curabitur eget condimentum odio. Fusce eget tellus sollicitudin, molestie mauris consec.
Biotech-7

A stúdió díjnyertes alkotói büszkén mutatják meg a Várfoglalókat, a 2022-2023-as év legnézettebb sorozatát a Spektrum TV-n.

Fábián Judit
Tovább olvasom
Az egész műsor megközelítése és hangulata szimpatikus, itt aztán tényleg mindenkin és mindenen ér nevetni, miközben nagy tudású és szemmel láthatóan fanatikus emberek tágítják tudásunkat a letűnt korokról. Várfoglalók címen indított új, saját gyártású műsort az AMC Networks a Spektrumra, a készítők pedig egyből két fronton próbálták meg a lehetetlent: elhitetni a nézőkkel, hogy a történelmi, mi több a középkori ismeretterjesztésnél nincs is izgalmasabb, valamint meggyőzni őket arról, hogy a mai Magyarországon a nemzeti érzelmek és a hagyományőrzés igenis lehet menő. Mindkettőt abszolválja a Várfoglalók.
Dúsa János
Tovább olvasom
A Várfoglalók című sorozat egyszerűen lenyűgöző! A Filmdzsungel Stúdió csapatának kiváló munkája látszik a történeten, a látványon és az összhatáson. Vadon János nagyszerűen hozza a házigazda szerepét a rádiós múltja ellenére is. Nagyon tetszik, hogy a hazai várakat ilyen szép és élvezetes módon mutatják be, és valóban megdobbogtatja a szívemet. Ezek a történelmi helyek tökéletesek egy jó családi kirándulásra is. Nagyon várom a következő részeket! Köszönöm a Filmdzsungel Stúdió!
Malinovszki András
Tovább olvasom
Egyszerre érdekes, lenyűgöző látványú és szórakoztató a Spektrum Televízió Várfoglalók című műsora. A 12 részes adásfolyamban Vadon Jani és a szerves részként közreműködő stáb egy várromot mutat be hazánkban. Szerencsére a műsorvezető bőven van annyira rutinos, hogy érezze: milyen mennyiségű tudományos érdekesség mellé mennyi spontán humor fér bele a műsorba. Mindezt az alkotók remek kameraképekkel, különleges megközelítésekkel, drónfelvételekkel fűszerezik. A műsor egyik legfőbb érdekessége, a várak korhű 3D-s modellezése is, ami alatt senki ne valami gyorsan, az adásra összedobott, körülbelüli képekre gondoljon, hanem precíz, kimunkált és hiteles megjelenítésre.
Előző
Következő
Our process

Insight into how it works when partnering with us

1

Reach out - get in touch with our team by phone, email, or live chat so we can start the discovery process.

2

We have an initial meeting so we can get a full understanding of what you are looking for and how we can work together.

3

We will create a comprehensive proposal based on our initial meeting, and present it to your team, either in person or virtually.

4

We collaborate with your company or organization to implement the appropriate plan and framework.

Biotech-5
Our people

Strength through our unique diversity

Nec vestibulum consectetur. In consequat nisl vitae lacus semper rutrum. Phasellus et iaculis ligula. Nulla posuere tincidunt tortor non interdum. Curabitur eget condimentum odio. Fusce eget tellus sollicitudin, molestie mauris.
Our impact

Benefiting the community - locally and globally

In consequat nisl vitae lacus semper rutrum. Phasellus et iaculis ligula. Nulla posuere tincidunt tortor non interdum. Curabitur eget condimentum odio. Fusce eget tellus sollicitudin, molestie mauris consec.
Biotech-7
Díjak, elismerések

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy együtt készíthessük el a következő projektedet.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/filmdzsu/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349