Fejlesztés alatt

A weboldal fejlesztés alatt!

A Filmdzsungel Stúdió weboldala jelen pillanatban fejlesztés alatt áll. Ha kapcsolatba szeretnél lépni velünk, akkor keress minket a közösségi média-felületeinken.

KOPÓ, a nyomvadászok applikációja

KOPÓ alkalmazás elsődleges funkciója, hogy a természetet járva segítsen beazonosítani a megtalált állatnyomokat. A lábnyomok beazonosítást egy mesterséges intelligencia (AI) alapú megoldás segíti, de a felhasználók egy hagyományos kérdéssor megválaszolásával manuálisan is be tudják azonosítani a lábnyomokat, ha az automata esetleg nem hozott megfelelő eredményt.

TÖLTSD LE még a hétvégi kirándulás előtt!

Applikációnkat ingyenesen használhatod! Töltsd le még ma a Google Play Store vagy az App Store webáruházak valamelyikéről!

A PROJEKT AZ EURÓPAI UNIÓ TÁMOGATÁSÁVAL, AZ EURÓPAI REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI ALAP TÁRSFINANSZÍROZÁSÁVAL VALÓSULT MEG.

  • A kedvezményezett neve: Filmdzsungel Kft.
  • A projekt címe: Vadonélő állatok nyomkereséséhez komplex, interaktív és innovatív mobiltelefonos alkalmazás kifejlesztése az öko élményturizmus támogatása érdekében (WildTrack Applikáció)
  • A szerződött támogatás összege: 48,94 millió forint
  • A projekt tartalma:
    Cél egy – a Nemzeti Intelligens Szakosodási Stratégia (s3) horizontális prioritásai között megjelenő – IKT webes alkalmazás létrehozása, amely alapvetően az erdőben élő vadak nyomainak beazonosítását segíti, tehát egyfajta nyomkeresőként szolgál a felhasználók számára. A nyomok alapján kiegészítő információkat (szövegek, képek, videók) nyújt az erdő élővilágáról.
  • A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2022.04.30.
    Projekt azonosító száma: VEKOP-2.1.7-15-2016-00038
Szechenyi 2020 logo
Megszakítás